IIUM Nurse Bloggers

Ex-IIUM Matric

Kebun Ilmu

Ustaz's note

Ayat-Ayat Cinta

"dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya”
[Al-Baqarah 2: 216]

Sahabat Blogger IIUM

Mardhtillah Matlubi

~ I wish I could make people smile and make them know how beautiful life is. Just a plain me, seeking His bless worldly and hereafter.~

Total Pageviews

Wahai Rasulullah...

Ingin ku susuri denai hidup mu, ya Rasulullah
Izinkan aku mencintai mu
Izinkan aku merinduimu

Selawat dan Salam yang setinggi-tingginya ke atas mu
Wahai Kekasih Allah..

Sembang Hikmah

~Demi Masa~

"Demi Masa..Sesungguhnya manusia itu berada di dalam kerugian..Melainkan orang-orang yang beriman dan beramal soleh..dan berpesan-pesan dengan kebenaran dan berpesan-pesan dengan kesabaran" Berapa banyak lagi masa yang bersisa untuk kita??
Powered by Blogger.

Daisypath - Anniversary

There was an error in this gadget

Monday, December 27, 2010

Tak sabarnya rase..

Secara seriusnya, saya tak sabar-sabar nak balik rumah, kat Terengganu itu...
Tak sabar nak jumpa adik-beradik yang gila-gila..
Tak sabar nak jumpa anak-sedara perempuan dan laki-laki yan gmesti comel cam mak cik dia nih..hihihi..
Tak sabar nak jumpa ngan Muhammad Irfan Saifullah, baby boy baru dalam family..
Tak sabar nak makan keropok lekor 008, Kelulut..
Tak sabar nak jumpa Cikwan..
Tak sabar sabar nak jumpa adik-adik.
Tak sabar nak jumpa Nor, kakak yan gbaru balik dari Mesir nih..
Tak sabar nak tengok ye pakai baju cantik-cantik...cheewwaaahh
Tak sabar nak bau udara Terengganu walaupun bau ye sama je..




fiey ahmad
p/s: WEM, please drive me home safely..(or it should be me who have to drive WEM safely..haha)

No comments:

Post a Comment