IIUM Nurse Bloggers

Ex-IIUM Matric

Kebun Ilmu

Ustaz's note

Ayat-Ayat Cinta

"dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya”
[Al-Baqarah 2: 216]

Sahabat Blogger IIUM

Mardhtillah Matlubi

~ I wish I could make people smile and make them know how beautiful life is. Just a plain me, seeking His bless worldly and hereafter.~

Total Pageviews

Wahai Rasulullah...

Ingin ku susuri denai hidup mu, ya Rasulullah
Izinkan aku mencintai mu
Izinkan aku merinduimu

Selawat dan Salam yang setinggi-tingginya ke atas mu
Wahai Kekasih Allah..

Sembang Hikmah

~Demi Masa~

"Demi Masa..Sesungguhnya manusia itu berada di dalam kerugian..Melainkan orang-orang yang beriman dan beramal soleh..dan berpesan-pesan dengan kebenaran dan berpesan-pesan dengan kesabaran" Berapa banyak lagi masa yang bersisa untuk kita??
Powered by Blogger.

Daisypath - Anniversary

There was an error in this gadget

Monday, February 1, 2010

Huuuuuuuuu ^_^


Hari ni saya sudah merasai ke’stress’an menyelesaikan research paper saya.
Salah saya juga, selama ini tak pupuk rasa suka dan cinta kat research ni.
Salah saya juga tidak mendalami betul-betul subjek Biostatic, Epidemiology, Research Methodologies sebelum ini.
Salah saya tak banyak tanya soalan bila tak faham sebelum ini..

Haaa, bila dah jadi macam ni, baru nak terkapai-kapai nak faham tu, nak faham ni..
So, bermula sekarang saya kena lebih fokus kat research saya sebab dah masuk fasa data analysis. Part ni memang mencabar..Memang nak kena faham betul-betul..Part ni baru kita nampak pentingnya literature review  dan knowledge regarding biostatistic and research methodologies.
Dah tu, kena pula lecture daripada Jadul , Mawaddah dan K.Lin Kecik. Lagi cuak..

Hahaha..dah..dah..balik ni nak kena review balik semua sources , selongkar balik semua tu..
kensel’ nak balik kampong..:(

Ayuh, fiey..!!
fiey
Finish what you have started.

3 comments:

  1. alamak. ye ke. wuwu. asal aku x insaf2 lg ni? :(

    ReplyDelete
  2. huhu..ria..tolong..wawawaaaa..sem last yang kosong tapi penuh..gonna miss u my dear bung..
    T_T

    ReplyDelete
  3. huhu..ria..tolong..wawawaaaa..sem last yang kosong tapi penuh..gonna miss u my dear bung..
    T_T

    ReplyDelete