IIUM Nurse Bloggers

Ex-IIUM Matric

Kebun Ilmu

Ustaz's note

Ayat-Ayat Cinta

"dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya”
[Al-Baqarah 2: 216]

Sahabat Blogger IIUM

Mardhtillah Matlubi

~ I wish I could make people smile and make them know how beautiful life is. Just a plain me, seeking His bless worldly and hereafter.~

Total Pageviews

Wahai Rasulullah...

Ingin ku susuri denai hidup mu, ya Rasulullah
Izinkan aku mencintai mu
Izinkan aku merinduimu

Selawat dan Salam yang setinggi-tingginya ke atas mu
Wahai Kekasih Allah..

Sembang Hikmah

~Demi Masa~

"Demi Masa..Sesungguhnya manusia itu berada di dalam kerugian..Melainkan orang-orang yang beriman dan beramal soleh..dan berpesan-pesan dengan kebenaran dan berpesan-pesan dengan kesabaran" Berapa banyak lagi masa yang bersisa untuk kita??
Powered by Blogger.

Daisypath - Anniversary

There was an error in this gadget

Tuesday, September 1, 2009

11 Ramadhan



Ramadhan da masuk hari ke 11..

Terasa penat badan hari ini..Mungkin compensatory response masih mengambil tempat dalam sistem badan ni..

Apapun, akan saya cuba memenuhi Ramadhan ini, untuk melakar kenangan bermakna di ketika usia 22 tahun ni (upps, walaupun dalam surat beranak dah 23 tahun)..

Dah masuk fasa ke 2 pertiga Ramadhan.Sangat cepat masa berlalu.Minggu ini pula banyak assignment dan midterm exam, bimbang juga teralih sikit focus Ramadhan untuk exam..

Tapi, saya ni, tak de lah banyak sangat berubah..Time exam macam ni je selalu..huhuhu..;)

Insya ALLAH, study smart, limited time yet better beneficial effects..

Buat sahabat-sahabat, Selamat Menjalani Mid Term Exam...

Ma'an Taufik wan Najah..


~wallahua'lam~

fiey ahmad
JHC yang sejuk..

3 comments:

  1. gud luck fiey...semoga najah menjadi milikmu..amiinn...

    ReplyDelete
  2. nothing to lose, everything to gain :)

    ReplyDelete
  3. Timekasih sahibul..

    TImekasih anonymous..

    Barkatillahu fik..

    ReplyDelete